Learn what Felgo offers to help your business succeed. Start your free evaluation today! Felgo for Your Business

Forums

OverviewFelgo 2 Support (Qt 5) › Live Client not working as expected

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #23422

    jrrobles79

    Since Im still getting a lot of problems with the debug on my android devices (very time consuming; connecting ,disconnecting, erasing, restarting) I tryed to do the ‘QML Hot Reload’ configuration and continue my work with the live client. I already follow all the steps in the documentation(https://felgo.com/doc/qml-hot-reload-felgo-live/?utm_medium=code-comments&utm_source=custom-live-client-pro-file&utm_campaign=custom-live-client-pro-file#c-native-code-build-your-own-live-clients-with-the-felgo-live-module) , but Im still getting the error of ‘module not installed’ on the C++ classes that I added. What else should I look for?

     

    #include <imageutils.h>
    ...
    ...
    ...
    qmlRegisterType<ImageUtils>("com.app.utils.ImageUtils, 1.0, "ImageUtils")
    
    
    

     

    Error on Live Client:

    ‘module com.app.utils.ImageUtils’ is not installed

    #23437

    Alex
    Felgo Team

    Hi,

    just to be sure, you built/deployed your app to Android manually with the “Run” option in Qt Creator after adding the Live Client Module? Your own app is then the new Live Client and you no longer use the Live Client downloaded from the app store.

    Cheers,
    Alex

    #23442

    jrrobles79

    ok, maybe that was my error, do I need to uninstall the Live Client from the app store?

     

    #23457

    Alex
    Felgo Team

    Hi,

    no you can keep the Live CLient from the store, it is completely independent from your own app.

    Cheers,
    Alex

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

RSS feed for this thread

You must be logged in to reply to this topic.

Qt_Technology_Partner_RGB_475 Qt_Service_Partner_RGB_475_padded