Learn what Felgo offers to help your business succeed. Start your free evaluation today! Felgo for Your Business

Forums

OverviewFelgo 2 Support (Qt 5) › Problem with QMediaPlayer

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #15832

    Cal

    Since upgrading to qt 5.8 the media player tends to skip (audio flac) no errors

     

    on umbunto 16.4 x64

     

    anywon have a suggestion

    #15839

    Alex
    Felgo Team

    Hi Cal,

    As this is a very Qt-specific question, can you please also ask it at official Qt forums? If anyone has experienced a similar issue, we can follow up here of course.

    Thanks,

    Alex

    #15841

    Nin4ikP

    Hi Alex,

     

    not only media player has this problem.

    When I try to use SoundEffectVPlay, the Audio gets high pitched from time to time (on Android) and some of the sounds just come out stuttering.

    Non of the “Video”‘s (1-2 sec long) are working on Android at all as well (but I know that this one is Qt issue, too).

     

    Best, Nina

    PS. Testing it on Windows 10 works. Only Android 6.0 is problematic.

    PPS. Scenes don’t fill the GameWindow completely. I can poste all the problems somewhere else 🙂

    #15849

    Alex
    Felgo Team

    Hi Nina,

    Can you please send as a sample audio file or short video sequence to support@felgo.com where you can reproduce the issue reliably?

    Thanks,

    Alex

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

RSS feed for this thread

You must be logged in to reply to this topic.

Qt_Technology_Partner_RGB_475 Qt_Service_Partner_RGB_475_padded