Learn what Felgo offers to help your business succeed. Start your free evaluation today! Felgo for Your Business

Forums

OverviewFelgo 2 Support (Qt 5) › QtSensors

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #8651

    Senad

    Hi,

    I know this is more of a Qt questions than Felgo questions but when I import QtSensors 5.0 and I try to deploy to the phone i get this error :

     

    W/Qt ( 5428): src/system.cpp:156 (static QVariant System::getConfigValue(const QString&)): WARNING: cant find config.json file

    W/Qt ( 5428): qml\qqmlapplicationengine.cpp:133 (void QQmlApplicationEnginePrivate::_q_finishLoad(QObject*)): QQmlApplicationEngine failed to load component

    W/Qt ( 5428): qml\qqmlapplicationengine.cpp:134 (void QQmlApplicationEnginePrivate::_q_finishLoad(QObject*)): assets:/qml/main.qml:3 module “QtSensors” plugin “declarative_sensors” not found

     

    Even though the QtSensos is located in the Qt folder

     

    Much appreciated..

     

     

     

     

    • This topic was modified 6 years, 6 months ago by  senadb.
    #8684

    Alex
    Felgo Team

    Hi,

    Could you please add the following line to your project file (.pro), and run a qmake & rebuild your project:

    QT += sensors

    Does this solve the issue?

    Thanks,

    Alex

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

RSS feed for this thread

You must be logged in to reply to this topic.

Qt_Technology_Partner_RGB_475 Qt_Service_Partner_RGB_475_padded