Learn what Felgo offers to help your business succeed. Start your free evaluation today! Felgo for Your Business

Forums

OverviewFelgo 2 Support (Qt 5) › Strange error after Installation and Custom Live Client Not Working

Tagged: 

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #23771

    Felgo User

    Earlier this week, I downloaded Felgo. before this I already was using the latest version of Qt and Qt Creator and had it on my laptop. When I tried to run the default project for the first time using the green play button, I got the following error. I cannot seem to add a picture to this post but the error says                    “[Makefile.Debug:117:copy_desktop_qt_ssl_windows5] Error 1”. I get this error whenever I try to build and run it normally (with MinGW kit). However, the project seems to run normally when I run the live button farther above. Later, I was build and Qt Project with Felgo and realized I needed a new live client for my custom c++ modules to work in qml. I exactly followed the directions on this website: https://blog.felgo.com/updates/release-2-16-1-live-code-reloading-with-custom-c-and-native-code-for-qt. However, it says I now need to run with the normal green play button, which doesn’t work due to the error. If I run it with the live button, the original error before I followed those directions occurs. Does anyone have any solutions to any of these problems (not sure if they are directly connected)?

Viewing 1 post (of 1 total)

RSS feed for this thread

You must be logged in to reply to this topic.

Qt_Technology_Partner_RGB_475 Qt_Service_Partner_RGB_475_padded